Αρχική

Ο  Κισσός, είναι ένα μικρό γραφικό χωριό, μόλις 55χλμ από τον Βόλο, χτισμένο σε υψόμετρο 520μ. από το βουνό των Κενταύρων. Μούρεσι, Άγιος Δημήτριος και Αϊ Γιάννης είναι μερικά από τα γνωστά χωριά που το περιβάλλουν καθώς η θάλασσα του Αιγαίου ξεδιπλώνεται πανώ από τις πετρόχτιστες παραδοσιακές σκεπές των γραφικών σπιτιών. Ο Κισσός ξεχωρίζει για τα γραφικά πετρόχτιστα καλντερίμια του, την εκκλησιά της Αγιά Μαρίνας και τα υπορενόβια πλατάνια που δεσπόζουν στην μεγάλη κεντρική πλατεία του χωριού.

Στην πλατεία του χωριού  Κισσός και μόλις 50μ από το ελεύθερο δημοτικό Parking θα συναντήσετε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Ria Rooms».

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Ria Rooms» σας προσκαλούν να γνωρίσετε την πατροπαράδοτη πηλιορείτικη φιλοξενία και τις ομορφιές του βουνού των Κενταύρων, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, καθώς και να απολαύσετε μοναδικές παραδοσιακές νοστιμιές στην ταβέρνα  του συγκροτήματος.

Τα 10 δωμάτια του συγκροτήματος Ria Rooms είναι στη διάθεση σας όλο τον χρόνο. Προσφέροντας σας ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον αποτελούν εγγύηση για μοναδικές αυθεντικές στιγμές στο βουνό των Κενταύρων και σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του..

Καλώς ήρθατε...