Εξωτερικοί χώροι

Φτάνοντας κάνεις στον Κισσό και σταθμεύοντας στο υπαίθριο δημοτικό πάρκινκγ πλαισιωμένο από τα ψηλά πλατάνια, θα αναζητήσει με μιας την Ταβέρνα της Ριας. Οι μυρουδιές των ψητών σούβλας μεταφέρονται στον ταξιδιώτη που θα βρεθεί εκεί. Η παραδοσιακή ταβέρνα της Ρίας βρίσκεται πάνω στη γραφική κυκλική πλατεία με τους περίφημους πλάτανους να αγκαλιάζουν τους επισκέπτες καθώς γεύονται τις περίφημες παραδοσιακές πηλιορείτικες γεύσεις και τα ντόπια ψητά σούβλας που ετοιμάζονται παραδοσιακά και ψήνονται με τέχνη και αγάπη προς την πηλιορείτικη κουζίνα.

Καθώς ο επισκέπτης απολαμβάνει το πρωινό του καφεδάκι αλλά και το μεσημεριανό  ή βραδινό γεύμα του έχει την πολυτέλεια να αφήσει το μάτι του να ταξιδέψει μέσα από τις πυκνές φυλλωσιές των γέρικων πλατάνων που δεσπόζουν πάνω από την γραφική πλακόστρωτη πλατεία, την παραδοσιακή ταβέρνα, την επίσης πετρόχτιστη εκκλησιά της Αγιά Μαρίνας και το σχολείο όπου δίδαξε τα πρώτα του γράμματα ο Οραματιστής της Ελευθερίας Ρήγας Βελενστινλής (Φεραίος).

Η αύλη της Ρίας θα σας προσφέρει ένα άρωμα από τα φυτά του Πηλίου  τα οποία πλαισιώνουν με  τα έντονα χρώματα τους τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα συνδυασμό σπιτικού φαγητού με εικόνες από Πηλιορείτικα χρώματα και αρώματα.